Puber pups!

1 december 2016

De Pups zijn bijna 9 maand en groeien uit tot mooie grote Munsterlanders.. Allemaal donkere look a like’s en allemaal goed terecht gekomen! Zo mooi om te lezen dat de baasjes tot nu toe erg blij zijn met hun nieuwe huisgenoot. De ene is wat baldadiger dan de ander, niet bij alle munstertjes zijn de ‘oren’ even goed ontwikkeld, wel de vormgeving hoor, niet het gebruik, maar wel allemaal lief en sociaal. Sommigen mogen al mee op jacht, dat doen ze met veel passie, allemaal hebben ze een goede neus voor het wild. De een groeit wat groter uit dan de ander, sommige teefjes zijn al loops geweest, ik ben heel benieuwd hoe ze het op de aanlegtest van de Grote Munsterlander Vereniging gaan doen!

Basco

Bodi (Spikey)

Boris

Baike

Balou

Bella

Eén gedachte over “Puber pups!”

 1. Geachte mevrouw, mijnheer,

  Wij zijn een koppel van 52 en 55 jaar oud met één zoon van 26 jaar (die intussen al een paar jaren zelfstandig woont met zijn vriendin).
  Een aantal maanden geleden hebben wij onze tweede hond, een Irish terriër met een indrukwekkende stamboom, op 13-jarige leeftijd moeten laten inslapen. Hij was onze tweede hond; de eerste was een Fox Terriër, die net geen vijftien jaar geworden is! Mijn vrouw en ik kunnen niet zonder een hond en bovendien geeft hij/zij ons ook de nodige dagelijkse beweging. Vermits ik op 1 juli op pensioen wordt gesteld na een loopbaan van 40 jaar als officier zal ik ook veel tijd hebben om mij met de hond bezig te houden.
  Na veel afwegen, zijn wij terecht gekomen bij de mooie Grote Münsterlander, waarvan wij graag een pupje (bij voorkeur een teefje) zouden willen kopen, doch niet voor september van dit jaar, door reeds geplande vakanties.
  Kunt u ons laten weten wat hierbij de mogelijkheden zouden kunnen zijn?
  In afwachting doen wij (gratis) aan “dogsitting” voor familie en vrienden, om te vermijden echt volledig zonder hond te vallen.
  Bijkomende informatie van jullie in verband met aanschaf van een Grote Münsterlander is dus uiteraard van harte welkom.

  Met vriendelijke groeten,
  Paul & Aléna Annemans – Wyckmans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *