Puber pups!

1 december 2016

De Pups zijn bijna 9 maand en groeien uit tot mooie grote Munsterlanders.. Allemaal donkere look a like’s en allemaal goed terecht gekomen! Zo mooi om te lezen dat de baasjes tot nu toe erg blij zijn met hun nieuwe huisgenoot. De ene is wat baldadiger dan de ander, niet bij alle munstertjes zijn de ‘oren’ even goed ontwikkeld, wel de vormgeving hoor, niet het gebruik, maar wel allemaal lief en sociaal. Sommigen mogen al mee op jacht, dat doen ze met veel passie, allemaal hebben ze een goede neus voor het wild. De een groeit wat groter uit dan de ander, sommige teefjes zijn al loops geweest, ik ben heel benieuwd hoe ze het op de aanlegtest van de Grote Munsterlander Vereniging gaan doen!

Basco

Bodi (Spikey)

Boris

Baike

Balou

Bella

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *