Website crash

Even de website updaten….. helaas, dat gaat mis, alleen nog maar blanco pagina’s en helaas geen back up… Dat is flink balen, hulp van de website beheerder kost minimaal 50 euro.. laat maar, ook wel leuk om een nieuwe te maken 🙂 Mijn oude pagina’s over het laatste nestje van Mischa (Pups 6 maart 2016) kan ik helaas via Google alleen nog in een word document van internet halen..

Gezien de vele foto’s en pagina’s dat dan toch maar op deze manier gedaan. Document bijgewerkt en omgezet in een PDF en nu weer leesbaar! Helaas kunnen er geen foto’s meer vanaf gehaald worden… Dus alle pup kopers die toch nog graag een foto van hun Grote Munsterlander als pup willen moeten mij even een mailtje sturen..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *