Website crash

Even de website updaten….. helaas, dat gaat mis, alleen nog maar blanco pagina’s en helaas geen back up… Dat is flink balen, hulp van de website beheerder kost minimaal 50 euro.. laat maar, ook wel leuk om een nieuwe te maken 🙂 Mijn oude pagina’s over het laatste nestje van Mischa (Pups 6 maart 2016) kan ik helaas via Google alleen nog in een word document van internet halen..

Gezien de vele foto’s en pagina’s dat dan toch maar op deze manier gedaan. Document bijgewerkt en omgezet in een PDF en nu weer leesbaar! Helaas kunnen er geen foto’s meer vanaf gehaald worden… Dus alle pup kopers die toch nog graag een foto van hun Grote Munsterlander als pup willen moeten mij even een mailtje sturen..

Puber pups!

1 december 2016

De Pups zijn bijna 9 maand en groeien uit tot mooie grote Munsterlanders.. Allemaal donkere look a like’s en allemaal goed terecht gekomen! Zo mooi om te lezen dat de baasjes tot nu toe erg blij zijn met hun nieuwe huisgenoot. De ene is wat baldadiger dan de ander, niet bij alle munstertjes zijn de ‘oren’ even goed ontwikkeld, wel de vormgeving hoor, niet het gebruik, maar wel allemaal lief en sociaal. Sommigen mogen al mee op jacht, dat doen ze met veel passie, allemaal hebben ze een goede neus voor het wild. De een groeit wat groter uit dan de ander, sommige teefjes zijn al loops geweest, ik ben heel benieuwd hoe ze het op de aanlegtest van de Grote Munsterlander Vereniging gaan doen!

Basco

Bodi (Spikey)

Boris

Baike

Balou

Bella